New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Moderators: pdubs92, VC_INDIA, DYNET, zhulianqi, .::ARD::., simonng83, Prince Rajpoot

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Fri Aug 23, 2019 4:54 am

hi,
I am a new user.
I got new MRT dongle
When I open 3.26 it says: " Make sure Dae and Time is Right "
and then software just blinks doesn't open.
I have tried restarting pc etc. all basic things with the help of internet. It is not working.

So I downloaded 2.60, this version is working ok.

Can anyone guide me on what to do to use the latest version?

LITTLE MASTER

haqi
Posts: 4
Joined: Wed Aug 14, 2019 9:48 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by haqi » Sun Aug 25, 2019 2:11 am

some time mrt need vpn to working
try use vpn or mobile tethering

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Mon Aug 26, 2019 5:30 am

I have tried with VPN. by choosing countries India, Indonesia and China.
still the same.
I have tried latest verion 3.27 as well.
Strange thing is ; V2.60 works , mi_unlock_en works.

just not the main version.

Can product supporters help me in this.

User avatar
pintu das
Posts: 6
Joined: Sat Aug 17, 2019 12:07 pm
Location: Narsingdi, Dhaka, Bangladesh
Has thanked: 16 times
Been thanked: 11 times
Contact:

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by pintu das » Mon Aug 26, 2019 5:47 am

if didn't working 2.60 you can try with this version viewtopic.php?f=7&t=95

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Mon Aug 26, 2019 6:16 am

as i mentioned already hat i have tried with 3.27

only 2.60 is working

User avatar
.::ARD::.
Posts: 271
Joined: Tue Aug 13, 2019 7:16 pm
Has thanked: 111 times
Been thanked: 272 times

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by .::ARD::. » Mon Aug 26, 2019 6:18 am

Redownload again and use vpn with low traffic
Br,
.::ARD::.


__________________________________________________________
Image

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Mon Aug 26, 2019 6:24 am

I have tried lots of things but no luck.

Can anyone help on Teamviewer?
I have paid VPN software. Tried a couple of different settings, but still no luck.
ID : 1337531157
Pass : r3rh81

User avatar
.::ARD::.
Posts: 271
Joined: Tue Aug 13, 2019 7:16 pm
Has thanked: 111 times
Been thanked: 272 times

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by .::ARD::. » Mon Aug 26, 2019 6:31 am

Br,
.::ARD::.


__________________________________________________________
Image

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Mon Aug 26, 2019 6:50 am

i tried this video , but when i connect to vpn it says

" Error (Error Code 2):
Protocol error occurred. Error was returned from the destination server. "

LittleMaster
Posts: 15
Joined: Fri Aug 23, 2019 2:53 am

Re: New Dongle, 2.60 working ok, but 3.26 not opening

Post by LittleMaster » Mon Aug 26, 2019 7:11 am

What's the best way to solve this guys ?

Post Reply